Cenovnik

{caption}


Prvi indivudulani termin je potrebno zakazati telefonom.

  • Ako želite sa sobom ponesite  svu dokumentaciju (dosadašnji pregledi, snimci CT, PET CT, MR, RTG, UZ, dosadašnje analize krvi…), ako imate.

     
  • Razgovaramo sa osobom obolelom osobom (po želji i sa članovima porodice) i zajedno obrađujemo dosadašnje događaje i trenutno stanje.

 

  • Informišemo Vas i predstavljamo sve relevantne terapije i PROTOKOLE koje su u vezi sa Vašim problemom i bolešću (koje se izvode i dostupne su u inostranstvu)

 

  • Doktori prirodne medicine i onkolozi iz inostranstva mogu vam na Vaš zahtev pisati na e-mail adresu kako treba da primenjujete TERAPIJU i PROTOKOLE za odgovarajuće bolesti. Za ovo je potrebno potpisati saglasnost.

 

TESTIRANJA KOJA IZVODIMO NA PRVOM INDIVIDUALNOM TERMINU:


•     OligoScan aparatom testiramo prisustvo teških metala, vitamina  i minerala u ćelijama (na ćelijskom nivou)


•    Sa 9D biorezonantnim digitalnim aparatom  testiramo organe, ćelije, meridijane. Klijent može da vidi na ekranu gde se otkrivaju neuravnoteženosti i deformacije.

•    Sa 9D biorezonantnim  digitalnim aparatom, na osnovu  prethodne analize, primenjujemo prvi protokol u kome aparat uz pomoć  frekvencije  ispravlja neravnoteže i deformacije. Klijent može na ekranu videti kako se situacija poboljšava i do koje mere se popravlja.

•    Neinvazivnim spektrometrom laserskog analizatora, vršimo test koji analizira kvalitet eritrocita i prenos kiseonika kroz telo (do ćelija i kroz ćelije). Ovde vidimo koliko kiseonika mogu da prenose eritrociti.

•    Informišemo Vas kakvi se PROTOKOLI sprovode u specijalizovanim centrima i klinikama u svetu i učimo Vas kako da protokole samostalno primenjujete u kućnoj varijanti.


•    Analizom irisa, pregledamo iris oka. Test irisa pokazuje gde su deformacije, povrede, bolesti...

•    Sa H2 analizatorom, testiramo intoleranciju na mlečne proizvode.


Sve metode testiranja su neinvazivne i ne zahtevaju prodor u telo!
 
Za testiranja  je potrebno oko 3 sata.

Cena: od 120 do 160 EUR

Ako uključimo slanje dokumentacije na onkološku kliniku u inostranstvu u cilju dobijanja drugog mišljenja doplaćuje se 90 evra. U ovom slučaju imate mogućnost da putem elektronske pošte komunicirate sa onkolozima.

 

KONTROLE, PREGLEDI I POMOĆ PRI IZVOĐENJU PROTOKOLA:

Tokom narednih meseci Vam stojimo na razpolaganju za pomoć tokom primene TERAPIJA i PROTOKOLA. Sve što vas zanima, sva pitanja ili pomoć možete nam napisati  na e-mail: cansave.si@gmail.com  ili nas u možete pozvati na telefon. U cenu je uključen pregled kod nas (2 do 3 sata).

Cena ponovnog pregleda: 60 EUR / trajanje 1h.

 

INDIVIDUALNI TERMIN ZA ISPITIVANJE OLIGOSKANSKIM APARATOM NA PRISUSTVO TEŠKIH METALA I MINERALA U ĆELIJAMA (SPEKTROMETRIJA)

Cena: 80 EUR / 30 min

 

 

PAKET - TESTIRANJE  9D DIGITALNIM ANALIZATOROM + 10 X PROTOKOL ANALIZATOROM:

•    Analiza  9D biorezonantnim  digitalnom aparatom kojim testiramo telo, organe, ćelije, meridiane. Klijent može gledati na ekranu gde se nalaze neravnoteže i deformacije.

•    10 x protokol 9D biorezonantnim digitalnim aparatom
Na osnovu prethodne analize, vršimo prvu terapiju u kojoj aparat sa frekvencijom ispravlja neravnoteže i deformacije. Korisnik može gledati na ekranu kako se stanje poboljšava i do koje mere.

CENA: 10 x protokola (analiza + terapija) = 700 EUR (uključen popust 100 EUR)

Gore navede cene uključuju PDV.


Deca do 18 godina i njihovi roditelji  (staratelji) imaju pravo na besplatne informacije, edukaciju i prezentaciju PROTOKOLA. 

 

 

 

Vlasnik i urednik internet strane www.cansave.rs kao i pravno odgovorno lice za sadržaj internet strane www. cansave.rs je međunarodno društvo LIORA - Novi Sad. Udruženje LIORA - Novi Sad se ne bavi prodajom. Ne prodaje niti reklamira proizvode. Bavi se isključivo informisanjem obolelih osoba i nudi im pomoć u tom smislu.