Radiestezija

{caption}

 

RADIESTEZIJA i DIJAGNOSTIKA ZA ČOVEKA OPASNIH NEGATIVNIH ELEKTRO-MAGNETNIH ZRAČENJA ZBOG PODZEMNIH VODENIH TOKOVA

Negativna elektromagnetna zračenja koja potiču iz zemlje, zbog podzemnih vodenih tokova, su vrlo opasna za ljude i mogu izazvati zdravstvene tegobe i nastanak bolesti, ako čovek dugo boravi na tim mestima.

Sa dijagnostikom „radiestezija“ se takva zračenja mogu dijagnostikovati, odnosno utvrditi gde se u prostoru nalaze i odakle dolaze. Tako možete izbeći probleme, pomoći pri oporavku i poboljšati kvalitet života. Ako je do oboljevanja od raka došlo zbog negativnih podzemnih zračenja, vi apsolutno treba da izbegavate to mesto, ako želite da si pomognete.

Savetujem vam da pregledate svoj životni i radni prostor i saznate da li možda na tim mestima postoji zračenje. Takva dijagnostika se sprovodi od strane obučenih ili diplomiranih radiestezista.

Instrumenti sa kojima se obavlja dijagnostika su: visak, L antena, rašlje, bio-senzor ili čak dlan koji je osetljiv i može da otkrije takva zračenja.

 

 

 

Vlasnik i urednik internet strane www.cansave.rs kao i pravno odgovorno lice za sadržaj internet strane www. cansave.rs je međunarodno društvo LIORA - Novi Sad. Udruženje LIORA - Novi Sad se ne bavi prodajom. Ne prodaje niti reklamira proizvode. Bavi se isključivo informisanjem obolelih osoba i nudi im pomoć u tom smislu.